Een reis naar
inzichten en antwoorden.

Coaching

Je staat midden in het leven, je hebt fijn werk, misschien wel een fantastisch gezin, en een heerlijk sociaal netwerk. Eigenlijk vind je dat je niet mag klagen, want je hebt het toch zo goed voor elkaar? Maar waar dat voor de buitenwereld misschien ook zo lijkt, voelt dat voor jou niet zo. Je hebt het gevoel voortdurend tekort te schieten en op de toppen van je kunnen te lopen. Je vliegt maar door en zit continu in je hoofd.

Wat voor jou echt belangrijk is en wat je echt wilt, daar kan je nog maar moeilijk bij, laat staan dat het je lukt daar tijd voor vrij te maken.  Kortom je cijfert jezelf weg. En dat gaat ten koste van… van zoveel, vooral van een leven waarin jij echt kan zijn wie je bent en waarin jij de regie hebt. Je voelt aan alles dat het anders kan en dat het tijd is; tijd voor jou en voor verandering. En daarvoor ben je hier op de juiste plek.

Als life coach, leiderschapscoach  en familieopsteller begeleid ik jou op jouw reis naar antwoorden en inzichten. Leren luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt, wat je echt nodig hebt, om vervolgens vanuit die diepere laag inzichten te creëren in jouw belemmerende overtuigingen en patronen. Inzichten waar je zo naar op zoek bent, zodat vanuit daar datgene zich kan ontvouwen wat er nodig is en jij stappen kan maken naar een leven waar je zo naar verlangt: een licht leven vanuit je eigen kracht!

Heb jij het gevoel dat.

nienke-hei-kijken

Dan ben ik er als coach voor jou.

Het creëren van een vertrouwde en veilige omgeving is voor mij een voorwaarde voor het succes van onze samenwerking. Voel jij nog een drempel of spanning? Dat gevoel mag er helemaal zijn en tegelijkertijd mag je er op vertrouwen dat dat gevoel plaats gaat maken voor dat wat er nodig, zodat jij ook in alle openheid kan werken aan jouw groei. Samen werken we van dat wat er voor jou nu relevant is, van de oppervlakte, naar jouw antwoorden, die onder die oppervlakte, oftewel in de dieptelaag te vinden zijn. Van buiten naar binnen, van binnen naar buiten.

Voorafgaand aan onze samenwerking,  plannen we een vrijblijvende en gratis kennismaking in van een klein uur. Om naast samen te voelen of de juiste klik er is, de ruimte te nemen om te verkennen wat jouw uitdagingen, vragen en behoeftes zijn.

Je gaat na elke sessie op weg met een (of meerdere) oefening. Ik geloof namelijk dat door dat wat we bespreken in de sessies juist in jouw dagelijks leven geintegreed mag worden, zodat je echt die groei gaat realiseren waar je zo naar verlangt. Ik ‘draag je tussen sessies’, kortom je mag altijd inchecken bij je of contact met me opnemen als je daar behoefte aan hebt. 

Onderstaande pakketten zijn opgesteld om jou een indicatie te geven van hoe onze samenwerking kan worden vormgegeven. Juist omdat ik zo geloof in de individuele aanpak, ontvang jij naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek altijd een voorstel afgestemd op jouw behoeftes. Deze kan afwijken van onderstaande pakketten.  

01.

Wandelsessie.

€285,- excl. BTW*

02.

Balans.

€1.650- excl. BTW*

Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en kan je werkgever je (al dan niet volledig) tegemoet komen in deze investering.
De investering in jou als mens, als werkgever, zodat je niet alleen van waarde kan zijn maar vooral ook blijven.Wil je toch lievere als particulier met mij samen werken? Dat kan uiteraard ook, neem dan voor de tarieven even contact met me op.