Familieopstellingen.

Opstellingen

Vastlopen in patronen en dynamieken waar je mee te maken hebt of het gevoel hebben dat er meer speelt dan dat je weet en kent, je herkent het en je wilt er wat mee. Je wilt voorkomen dat jouw kinderen over datgene struikelen waar jij tegenaan loopt en je wilt niets liever dan leven vanuit jouw eigen kracht, in rust en vanuit een licht gevoel te leven.

In dat geval kan een familie
opstelling jou dat inzicht geven waar je zo naar op zoek bent om deze dynamieken te doorbreken. Ben jij bereidt om op een dieper niveau te kijken? 

Een familieopstelling is brengt jouw inzichten en zet een proces in gang, waardoor dat wat nodig zich gaat ontvouwen en jij met die verhelderende en nieuwe inzichten meer rust en kracht ervaren. 
Ben jij er ook klaar voor (en misschien dus wel mee) om die patronen te doorbrekenen?

 

nienke-hei-lopen

Het doel van een familieopstelling?

Een familieopstelling is een effectieve methode om op een dieper niveau inzicht te krijgen in deze patronen, dynamieken en overtuigingen, welke jou belemmeren om voluit te leven, vanuit jouw eigen flow. Een opstelling maakt voelbaar en zichtbaar hoe de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen, in het systeem van herkomst van jou zijn. 

Het doel van een familieopstelling is om jou weer bij jouw eigen innerlijke kracht en wijsheid te brengen, met als doel je eigen plek innemen in jouw systeem van herkomst, zodat je vanuit hier in verbinding jouw eigen pad kan bewandelen. 

 

Welke thema's kunnen worden ingebracht bij een familieopstelling?

Een familieopstelling geeft je vooral inzichten op thema’s die je al langer bezig houden, waar je maar niet verder mee komt, ondanks dat je er van alles aangedaan hebt. Thema’s, en dus vragen, die je in kan brengen tijdens een familieopstelling kunnen heel uiteenlopend zijn en kunnen bijvoorbeeld gaan over:

Hoe werkt een 1:1 familieopstelling.

We beginnen de sessie met een korte kennismaking, waarna we aansluitend jouw vraag gaan verkennen. Waar ben je naar hoop zoek, wat hoop je te vinden. Ik begeleid je in dit proces, om deze (zeker als het nog als een wirwar voelt) helder te krijgen.
Als begeleider van deze opstelling, begin ik de sessie met het uiteenzetten van jouw vraagstukken. 

Vervolgens stellen we een begin opstelling op met poppetjes. We gaan deze onderdelen af om te verkennen wat er gevoeld of ervaren wordt op deze verschillende plekken. We laten ons leiden door het wetende veld, door wat er speelt en gevoeld wordt. Je mag er op vertrouwen dat dat ontstaat wat het licht kan zien en jij ook aan kan.  De sessie ronden we af met aanvullende vragen mbt het thema of eventueel aanvullende thema’s. We gaan de opstelling niet uitgebreid analyseren, dat ontkracht wat ontstond. 

Het mooie van deze sessie is dat je vernieuwende of bevestigende inzichten krijgt die vaak nog lang doorwerken. 

Praktische info
Duur; +/- 2 uur  +  check in week na afloop
Tarief; € 335, excl. BTW*
Locatie; Blaricum

Ben je nieuwsgierig of het wat voor jou is of heb je vragen? 
Leuk om van je te horen!

*Voor particuliere tarieven neem contact met me op.

familieopstellingen-nienke

Eendaagse familieopstelling met representanten.

Deze eendaagse familieopstellingen met representanten vindt plaats in een groep met ongeveer 10 a 15 deelnemers. Van deze deelnemers zijn er maximaal 4 vraagstellers en zijn de overige deelnemers aanwezig in de rol van representant. Niet iedereen brengt dus een vraag in.  Het bijzondere van het werken met representanten is dat zij, zodra zij opgesteld worden in het wetende veld, dezelfde gevoelens en onderlinge verhoudingen ondergaan als de oorspronkelijke personen. Het zien ontvouwen van een optelling geeft krachtige beelden, die vaak lang doorwerken, bij zowel degene die de vraag inbrengt als bij representanten en toeschouwers. De ervaring leert dat ook deelnemers en/of representanten veel leren over zichzelf en hun eigen onbewuste patronen, doordat thema’s zullen resoneren, wat bijdraagt aan groei in hun eigen proces. 

Hoe ziet de dag eruit?
We beginnen altijd met het creëren van een veilige omgeving setting. Waarna we de dag beginnen met een korte meditatie. Vanuit daar deel ik kort wat achtergrond over opstellingenwerk, waarna we de dag vervolgens met de eerste vraaginbrenger. De overige deelnemers kunnen worden gevraagd als representant. Ongeacht of je gevraagd wordt, de thema’s die naar voren komen zullen altijd ook met jou resoneren. Na deze opstelling worden de andere vraaginbrengers één voor één naar voren gevraagd. De duur per opstelling is ongeveer 1 tot 1,5 uur.  

Na elke opstelling is er een korte break, waarna we de dag vervolgen.

Praktische info
Datum: Volgt zsm
Tijd: 10.00 – +/-17.00 uur
Locatie: Blaricum, binnendelta 2k
Bites & drinks worden verzorgd net als de lunch (eventuele dieetwensen graag vooraf kenbaar maken)

Tarief vraaginbrenger; €170,-
Tarief deelnemer; € 85-